Afspraak maken voor uitkraantermijn

Maak hier uw afspraak wanneer u de boot wilt brengen

Voor uw en onze veiligheid, volgen wij het protocol van de Hiswa en het RIVM.
Daarom hebben wij de volgende voorzorgsmaatregel genomen om uw gezondheid en de gezondheid van onze medewerkers te beschermen.
Het is geen probleem om uw boot bij ons te brengen. Door Corona kan maar een beperkte aantal mensen op ons terrein komen. Dit vraagt om afspraken met elkaar te maken. Wij hebben ons boekingsprogramma van de botenverhuur zo ver het mogelijk is omgezet in een programma waarin u een brengafspraak kan maken.
Dit programma is niet ontworpen voor dit soort doeleinden en zitten er een paar improvisaties in. Dit betekend bijvoorbeeld dat er een minimaal bedrag moet worden aangegeven per afspraak. Dit kunt u voor lief nemen en dit brengen we natuurlijk niet in rekening.
Verder hebben wij de dagen in tijdsloten van 8 periodes ingedeeld waarop u aan kunt geven op welke dag u de boot wilt brengen. U hoeft zich niet aan het tijdsslot te houden. U kunt de boot, op de gekozen dag, van 08.00 u. tot 19.00 u. brengen. Zolang dit maar op de dag is die u heeft gekozen.
We hebben hiermee dus besloten dat er een maximaal van 8 boten per dag kunnen worden gebracht. De boten worden de volgende dag getakeld.

Uitkraanafspraak

Omgang met elkaar op het werfterrein:

  • Wij u vragen om geen handen te schudden en minimaal 1.5 tot 2 meter afstand van elkaar te houden en van onze medewerkers.
  • Wij willen u vragen om niet ons werfterrein te betreden als u de volgende symptomen heeft: grieperig, verkouden, keelpijn en of (droge) hoest of andere corona symptomen. Indien u één van deze symptomen heeft verzoeken wij u om de boot door een ander te laten brengen of ons te bellen om de afspraak te veranderen of om een andere oplossing te vinden.
  • Wij hopen ondanks deze beperkingen en maatregelen u de service te bieden die u van ons gewend bent.

Maak hier je online afspraak:

Hoe werkt het?

  • Maak eerst een keuze in welke maand u de boot wilt brengen, oktober of november

  • Kies het tijdslot, en klik dan op het gewenste datum

  • Er gaat een nieuw venster open waar u uw gegevens invoerd en aan ons verstuurd